© 2017-2024, BroeDesign - digital studio
Del

eCommerce

Alt hvad du behøver for at sælge online

BroeDesign – digital studio giver dig mulighed for nemt at sælge hvor som helst, til hvem som helst – på tværs af internettet og rundt om i verden. Styr alt fra en enkelt platform med centraliseret beholdning, ordrehåndtering og prisfastsættelse. Det bliver ikke mere enkelt.

eCommerce fra kr. 14.995,-

Webshop

Sælg fra en webshop

BroeDesign – digital studio designer og udvikler dine nye webshop fra bunden eller med eksisterende udviklet webshop skabeloner. Designet kan tilpasses din nuværende design identitet, eller et design der umiddelbart efterligner dit nuværende design.

Webshoppen udvikles med WordPress/WooCommerce som CMS platform, som er nem og intuitiv. Platformen kan konfigureres efter dine ønsker og med nem tilføjelse af plugins m.m. til håndtering er betaling, fragt og meget mere.

Priser fra kr. 14.995,-

Sælg på sociale medier

Tilføj og salg nemt produkter på dine Facebook- og Instagram -feeds, så kunderne kan gennemse og foretage køb inde fra deres foretrukne sociale mediekanaler.

Wesbhop
Webshop

Sælg online, i butikken og på farten

Accepter betalinger i butikken og på farten med Quickpay, Stripe, Paypal og andre betalingsmuligheder.

Integration til webshop

Integration fra ERP til WooCommerce skaber værdi i virksomheden, giver bedre data, og sikre at data er korrekt synkroniseret imellem forskellige systemer, med et minimum af manuelle processer.

BroeDesign – digital studio har et samarbejde med en samarbejdspartner, hvor vi tilbyder en bred vifte af løsninger, der kan sikre dine data, samt hjælpe dig til bedre dataflow, rationelle arbejdsgange og fokus på de væsentligste dele af forretningen.

Priser fra kr. 4.995,-

Integrationer udviklet til mine kunder

0

Uniconta

0

WooCommerce

0

Shopify

0

Magento 2

0

webCRM

0

Intempus

Din online butik er kun et par klik væk

Opret din WooCommerce webshop én gang for nemt at sælge dine produkter på tværs af forskellige kanaler. Kom i gang med en det samme. Kontakt BroeDesign – digital studio for et uforpligtende tilbud.